|
|
29.10.2006 20:57:30 |
|
Autor |
Wiadomość |
listopad
|
Temat postu: problem z orgazmem u mężczyzny |
|
|
witam
pisze jak sadze z nietypowym problem.
wlasnie zaczalem wspolzycie seksualne z moja dziewczyna. Dodam, ze jest ona moja pierwsza partnerka seksualna. Odbylem z nia jak dotad 3 czy 4 stosunki i ani razu nie osiagnalem orgazmu.
Dziwi mnie to o tyle, ze bardzo rzadko miewam problemy z osiagnieciem orgazmu podczas masturbacji, a moja dziewczyna bardzo mnie podnieca. Wykluczam raczej mozliwosc niedopasowania organow, poniewaz moja dziewczyna twierdzi i ze czuje mnie w sobie bardzo dobrze.
czy moj problem da sie wyjasnic w jakis prosty sposob? |
|
|
|
|
|
|
31.10.2006 17:36:37 |
|
Autor |
Wiadomość |
seksuologia.org
Dołączył: 26 Maj 2006 Posty: 362 Skąd: dr A.Sipiñski, Katowice
|
Temat postu: |
|
|
Zastanawiam sie jak Ci odpowiedziec na to pytanie.
Twierdzisz, ze Twoja dziewczyna czuje Cie dobrze, ale czy Ty czujesz ją właściwie?. Moze to uczucie luzu w pochwie i zatem brak właściwej stymulacji dla Twojego członka. Nie mozesz osiagnąć orgazmu i wytrysku bo coś Ci nie pasuje - odpowiedz sobie sam, co to jest.
Przy masturbacji nie masz problemów, a przy stosunku masz!?. _________________ www.seksuologia.org
www.seksuologia.org.pl |
|
|
|
|
|
01.11.2006 00:23:38 |
|
Autor |
Wiadomość |
listopad
|
|
|
hmm
moze rzeczywiscie chodzi o zbyt slaba stymulacje. Wydaje mi sie to najbardziej racjonalna mozliwoscia. Moze zmylilo mnie to, ze moja dziewczyna twiedzi ze wszystko ok.
W takim razie panie doktorze, jaka pozycja wydaje sie najbardziej wlasciwa w takim wypadku? |
|
|
|
|
|
29.03.2007 05:30:27 |
|
Autor |
Wiadomość |
Kocica
Dołączył: 18 Kwi 2006 Posty: 466 Skąd: Poznañ seksuologia Łód¼
|
|
|
To jaka pozycja jest w Waszym wypadku właściwa musicie sprawdzić sami, po prostu trzeba poeksperymentować. _________________ www.seksuologia.org.pl |
|
|
|
|