Advanced Search

Home Rejestracja FAQ Grupy  

Forum Stara CZYTELNIA cd> blog.seksuologia.com Strona Główna Wenus. Ginekologia. Wzmocnienie orgazmu u mezczyzn
WyÅ›wietl posty z ostatnich:   

Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu

21.05.2006 22:03:22
Autor Wiadomość
goralka

Temat postu: Wzmocnienie orgazmu u mezczyzn Odpowiedz z cytatem

Mam takie pytanie. Czy zna ktoś jakieś sposoby na wywołanie maksymalnie mocnego orgazmu u mężczyzny lub też miejsca erogenne? Dziękuję za informacje Smile

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
      Back To Top  

NASZE GABINETY:
Katowice - Kraków - £ód¼- Poznañ WCS - Szczecin - Warszawa - Warszawa - Wroc³aw

21.05.2006 23:07:41
Autor Wiadomość
puenter

Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hmm... Zacznijmy od tego, że mężczyźni są prości w budowie i prości w osiąganiu orgazmu, bo z reguły nie potrzebują jakichś wyszukanych metod... Dlatego też orgazm u mężczyzny jest z reguły tak samo miły i "maksymalny", chociaż wiadomo, że im ostrzej i namiętniej tym lepiej =)

Co do sfer erogennych to... Nie ma ich tyle, co u kobiet. Ogólnie rzecz biorąc najbardziej działa drażnienie w jakiś sposób samego penisa. Pamiętaj jednak, że mężczyzna jest wzrokowcem - potrafi się podniecić samym widokiem nagiej kobiety i wykorzystaj to. Ocieranie się o niego też przyniesie skutek...

Swoją drogą to wielu mężczyzn podnieca namiętny pocałunek. Należy przy tym pamiętać, że dolna warga u mężczyzn jest zdecydowanie wrażliwsza na bodźce niż górna, a u kobiet jest odwrotnie :)

Back To Top  

22.05.2006 09:27:16
Autor Wiadomość
Nusia

Wbrew pozorom mężczyźni też są różni :lol:
Jeśli masz stałego partnera, znasz go nie tylko z łóżka, a w czasie sexu znasz jego upodobania - to już masz sama receptę na maxi orgazm.

Jeśli zaś Twój mężczyzna ma problem z wytryskiem etc. to może
- masturbuje siÄ™
- jest przemęczony
- nie układa się między Wami
- jest to wynik zaburzeń chorobowych...

.

Stomatologia bez stresu.

www.bez.stresu.pl

Back To Top  

26.07.2006 17:53:49
Autor Wiadomość
Gość

Moja obecna partnerka odkryła na moim ciele kilka sfer erogennych, które, wcale nie są położone w pobliżu penisa i tak, bardzo mocno mnie podnieca przygryzanie moich sutków, dotyk i pocałunki na bocznej części tułowia, na szyi i wewnętrznej części ud. UWIELBIAM jak tam mi robi.

Back To Top  

26.07.2006 20:23:36
Autor Wiadomość
gloria

Mój mąż wyjątkowo i niemal natychmiast podnieca się przy delikatnym masowaniu i głaskaniu pośladków i okolic odbytu (pewnie dlatego, że to okolice prostaty).
Wręcz odwrotnie do tego, co napisał puenter jest u mego męża z pocałunkiem. Jego to wcale nie podnieca, może żyć bez całowania :shock: . A za to mnie to kręci bardziej niż pieszczoty ciała.
Tak, więc co mężczyzna to inne sfery erogenne. Trzeba wszystkiego próbować. Ja u męża przez przypadek znalazłam tę wrażliwą część ciała. Trzeba być uważnym i czujnym.
¯yczę powodzenia.

.

Back To Top  

27.07.2006 08:46:12
Autor Wiadomość
fama

Temat postu: Re: Wzmocnienie orgazmu u mezczyzn Odpowiedz z cytatem

A ja dodam do tego swój sposób na wzmocnienie orgazmu u mężczyzny. Kiedy się kochamy i czuje, że mój partner za chwile będzie szczytował zaciskam mocno mięśnie pochwy. Mój partner mówi, że to odczuwa, że sprawia mu to ogromną przyjemność Very Happy

Back To Top  

31.07.2006 15:33:36
Autor Wiadomość
seksuologia.org.pl

Temat postu: ars amandi Odpowiedz z cytatem

... Widzimy (a raczej czytamy) więc, że każda para ma swoje sposoby zwiększania orgazmu, nawet tego u mężczyzny. To nie kwestia technik a chęć wzajemnego uczenia się własnych ciał, odczuwania. To kwestia stopnia namiętności, jaki pojawia się w relacji seksualnej. Optymalnie dla satysfakcji seksualnej jest być w związku gdzie jest miłość i namiętność. Jeśli to niemożliwe to przynajmniej namiętność niech zagości.
ahk
www.seksuologia.org.pl

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość OdwiedĽ stronę autora
      Back To Top  

07.08.2006 19:16:07
Autor Wiadomość
tAboon

SkÄ…d: Seksuologia Gdynia

Kiedy już ma być koniec całej akcji działa bardzo mocno masowanie delikatnie palcami odcinka pomiędzy penisem a odbytu. Coś jakby przedłużenie penisa, tyle, że w środku faceta :P Można delikatnie przesuwać po tym palcami (2 w zupełności wystarcza :P ) a kiedy już będzie nadchodził sam finisz pełen odlot

Polecam.

www.seksuologia.org.pl

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość OdwiedĽ stronę autora
      Back To Top  

18.08.2006 18:06:14
Autor Wiadomość
sisay

A ja mam naiwne pytanie, bo dopiero na tym forum mnie olśniło... Embarassed że wytrysk nie zawsze musi się łączyć z orgazmem i odwrotnie :shock: może to dziwne ale przysięgam, nie byłam tego świadoma! Confused
Czy to oznacza, że jeśli mężczyzna ma wytrysk, to niekoniecznie przeszedł orgazm?? Czy to bardzo powszechne? Czy raczej w kategoriach wyjątku?
Czy partnerka może to jakoś rozpoznać?
Jeśli facet jest generalnie "cichy" i trudno z jego reakcji cokolwiek odczytać...

Ech, bądź tu mądra, same problemy z WAMI :shock: :lol:?

Back To Top  

18.08.2006 20:17:30
Autor Wiadomość
gloria

Mój mąż czasami miewa orgazm na sucho. Tzn., że szczytuje, ale bez wytrysku. Po czym rozpoznaję, że miał orgazm? Po tym samym, co mężczyzna może rozpoznać u kobiety. Przyśpieszone bicie serca, przekrwione oczy, napięte mięśnie i charakterystyczne odgłosy. Jeśli facet z natury jest cichy to wszystko poza tymi odgłosami. Mąż twierdzi, że taki orgazm na sucho nie jest gorszy, jest inny.... Nie umiał opisać różnicy. To pewnie jak u kobiety orgazm łechtaczkowy nieco inaczej się odczuwa niż pochwowy.
O ile mi wiadomo u nas nie było nigdy tak, że wytrysk bez orgazmu. Ale to zauważysz po prostu brak tych cech w/w.
Czy to powszechne? Hmm ja nie wiem jak u innych, ale u nas siÄ™ zdarza rzadko.

.

Back To Top  
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu