|
 |
26.12.2005 18:57:48 |
 |
Autor |
Wiadomość |
piotr. Gość
|
Temat postu: Możliwości seksualne |
|
|
Witam.
Mam pytanie związane z możliwościami seksualnymi mężczyzny.
Moje możliwości ograniczają się odbycia jednego stosunku na około dwa dni.
Po pierwszym stosunku nie umiem już osiągnąć tak samo mocnej erekcji; jest ona również krótkotrwała.
Dopiero po około 2 dniowym okresie regeneracji wszystko wraca do normy. Mam 26 lat i taka sprawność seksualna utrzymuje się na stałym poziomie od okresu dojrzewania.
Czy to normalna sytuacja, czy wymaga wizyty u specjalisty?
ProszÄ™ o pomoc.
. |
|
|
|
|
|
 |
27.12.2005 20:06:52 |
 |
Autor |
Wiadomość |
mojo
|
Temat postu: Podniecenie rodzi się w mózgu |
|
|
Wg mnie to jesteś zupełnie ok. a na pewno w granicach normy.
Ważne jest, czy Ci to przeszkadza?
Podstawowe pytanie jednak to, czy po prostu po tym 1 razie za 2 dni masz dość seksu psychicznie, czy tez czujesz podniecenie, a nie możesz osiągnąć erekcji?
Wg mnie tak naprawdę podniecenie rodzi się w mózgu
i jak tam go nie ma, to nie ma co się przejmować brakiem erekcji, gorzej byłoby odwrotnie.
. _________________ -----------------
Polecamy:
www.bez.stresu.pl |
|
|
|
|
 |
28.12.2005 23:10:24 |
 |
Autor |
Wiadomość |
p.piotr Gość
|
Temat postu: Raz mi dosyć... |
|
|
Po tym jednym wytrysku tracÄ™ po prostu zainteresowanie seksem. |
|
|
|
|
 |
28.12.2005 23:21:50 |
 |
Autor |
Wiadomość |
piotr. Gość
|
Temat postu: a inni więcej ponieką mogą... |
|
|
To jeszcze raz ja :) ;
śledząc wypowiedzi różnych ludzi na forach związanych z seksem, odniosłem wrażenie, że moje możliwości nie są zbyt duże.
Wiem, że jest to sprawa indywidualna, ale czy nie ma jakichś wytycznych, które wskazywałyby gdzie zaczyna się niedomaganie seksualne?
Nie chcę tu przytaczać wypowiedzi moich kolegów, którzy odbywać mogą po kilka stosunków dziennie, ale kiedy ich słyszę, to robi mi się przykro, że tak odstaję od innych. |
|
|
|
|
 |
29.12.2005 11:05:03 |
 |
Autor |
Wiadomość |
AnkaS Gość
|
Temat postu: faceci konfabulujÄ… jakby |
|
|
Musisz wziąć pod uwagę, że mężczyźni lubią się przechwalać i często ich opowieści nie mają wiele wspólnego z rzeczywistością.
Ja miałam kilku partnerów seksualnych i z reguły zawsze było podobnie - po jednym udanym stosunku, gdzie dwie strony były zaspokojone, z reguły żadne z nas nie dążyło do ponownego zbliżenia w tym dniu (oczywiście zdarzały się wyjątki, ale mówię tu o tym jak było przeważnie).
Dlatego opowieści twoich kolegów o tym, że na okrągło kochają się po kilka razy dziennie wsadziłabym na twoim miejscu między bajki i w ogóle się tym nie przejmowała.
Pozdrawiam
. |
|
|
|
|
 |
08.04.2006 20:45:13 |
 |
Autor |
Wiadomość |
Moderator ahk Gość
|
Temat postu: Jest OK! |
|
|
Potrzeby i możliwości seksualne, tak jak temperament są sprawą wrodzoną.
W seksie nie ma sztywnych norm, dla jednego będzie to stosunek raz w tygodniu, dla innego 3 razy dziennie.
Proszę się nie niepokoić, jest Pan jak najbardziej zdrowy i nie potrzebuje Pan żadnego leczenia ani w ogóle pomocy seksuologa.
Proszę zaakceptować siebie i cieszyć się udanym życiem seksualnym.
Moderator ahk.
Alina Henzel-Korzeniowska
www.seksuologia.org.pl |
|
|
|
|
 |
21.04.2006 20:49:35 |
 |
Autor |
Wiadomość |
gloria
Dołączył: 19 Lut 2006 Posty: 332 Skąd: Seksuologia Gdynia Gdañsk Sopoty
|
Temat postu: |
|
|
Miałam do czynienia z chłopakiem, któremu wiecznie się chciało i był gotowy już 10 minut po wytrysku :shock: .
Potrafił tak kilka razy w nocy. Może to jest cos imponującego dla facetów, ale ja osobiście miałam dość po drugim razie.
Na szczęście mój mąż ma większe chęci w głowie niż możliwości :lol: .
Chyba bym nie przeżyła tyle lat z takim ogierem jak z bajki.
Stawiam raczej na jakość niż ilość!!
. _________________ ---------------------------
www.bez.stresu.pl |
|
|
|
|