|
 |
12.02.2007 01:50:48 |
 |
Autor |
Wiadomość |
Logan
|
Temat postu: Pieczenie... |
|
|
Witam.
Mam problem... swego czasu (parę lat temu) uprawiałem seks w dość mocno zakurzonym miejscu... i wydaje mi się, że wtedy coś złapałem.
Objawia się to, co jakiś czas pieczeniem cewki i zaczerwieniem, do tego, choć myje się codziennie, a członka myje jak najczęściej po sikaniu... to mimo to majtki często po zdjęciu "brzydko pachną"... obcisłe to podejrzewam, że od potu... ale czasami luźniejsze też mają brzydki zapach.
Jakoś mam wrażenie, że powyższe objawy (pieczenie i zaczerwienienie) łączą się z pojawieniem spermy, bo gdy mam dłuższe przerwy, objawy zwykle zanikają... a kontakt spermy z żołędziem, powoduje zaczerwienienia... ale może coś sobie ubzdurałem ;]
Byłem już z tym swego czasu u lekarza pierwszego kontaktu, który skierował mnie do urologa... tam dostałem antybiotyk i polecenie dbania o higienę... no i miałem przyjść na następną wizytę, ale sesja, zanik objawów i masa innych czynników sprawiło, że postanowiłem uniknąć "przyjemności" tego badania a teraz głupio mi po roku tam wrócić i odpowiedzieć na pytanie, „co pana sprowadza?"
I jest jeszcze jedna rzecz, ale to to mam, odkąd pamiętam;) czasami jak sikam muszę przytrzymać pierwszy strumień, bo inaczej czuję lekki ból, jakbym musiał coś "przepchać"...
. |
|
|
|
|
|
 |
12.02.2007 02:30:34 |
 |
Autor |
Wiadomość |
borowik

|
Temat postu: ważne i pilne. |
|
|
Pieczenie jest oznaką stanu zapalnego.
Jeśli pojawia się co jakiś czas, to bardzo możliwe, że gdzieś mogłeś złapać jakiegoś grzybka.
Tu się nie ma, nad czym zastanawiać, tylko leć do dermatologa lub chirurga urologa.
I to jak najszybciej.
Zlekceważenie tego może mieć bardzo przykre konsekwencje dla układu moczowo-płciowego. _________________ borowik
----------------------------
www.seksuologia.org.pl |
|
|
|
|
 |
12.02.2007 10:07:46 |
 |
Autor |
Wiadomość |
seksuologia.org

Dołączył: 26 Maj 2006 Posty: 362 Skąd: dr A.Sipiñski, Katowice
|
Temat postu: seksuolog.org.pl |
|
|
Mnie też to wygląda na przewlekłą infekcję, więc nie zwlekaj i idź do chirurga urologa lub dermatologa.
Do lekarza dermatologa nie jest potrzebne skierowanie.
. _________________ www.seksuologia.org
www.seksuologia.org.pl |
|
|
|
|