Advanced Search

Home Rejestracja FAQ Grupy  

Forum Stara CZYTELNIA cd> blog.seksuologia.com Strona Główna Zdrowie intymne mężczyzn Erekcja ustępuje...

Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu

27.01.2006 23:29:55
Autor Wiadomość
Andrzej.
Gość

Temat postu: Erekcja ustępuje... Odpowiedz z cytatem

Witam!

Mam 22 lat, od kilku miesięcy jestem w związku z dziewczyną. Pewnego dnia ,kiedy mieliśmy się po raz pierwszy kochać wszystko było dobrze. Miałem erekcję ale tylko do momentu, kiedy zbliżyłem członka do jej pochwy. W tym momencie erekcja ustąpiła. Wyjaśniłem jej, że może to stres itd. Za bardzo się tym nie przejmowałem, miałem oparcie w dziewczynie. Myśląc ,że to był jednorazowy wybryk, po jakimś miesiącu chcieliśmy, aby tym razem się udało ale znów taka sama sytuacja, później powtórzyło się to poraz kolejny.

Niby wszystko jest w porządku, podczas "zabaw", dotykania się, mam wzwód, ale gdy tylko mamy zamiar to zrobić,nagle ustępuje. Chcąc sprawdzić, co jest ze mną nie tak, spróbowałem masturbacji i wszystko było dobrze, była erekcja, orgazm, wytrysk - wszystko tak, jak powinno. Jednak gdy chcę to zrobić z nią to nagle erekcja ustaje.
Dodam, że to moja pierwsza dziewczyna, a ona już nie jest dziewicą, więc to może nerwy. Mam w niej duże oparcie, ale boję się, że jeżeli to potrwa dłuższy czas, znudzi się tym wszystkim i mnie zostawi (chodź jestem pewien, że mnie kocha), ale po co komu facet, który nie może... tak mi się wydaje.

Rozmawialiśmy na ten temat, próbowaliśmy wspólnie coś z tym zrobić, nic nie wychodzi. Boję się, że ona się do mnie zrazi, a czuję, że to już jest mój uraz psychiczny. Jestem zdesperowany, nie wiem co mam zrobić, nie chcę stracić mojej ukochanej. Wciąż o tym wszystkim myślę. Bardzo się boję, co jest ze mną nie tak, dziewczyna mnie podnieca i często mam przy niej wzwód, ale nagle ustępuje zawsze w tym samym momencie.

Proszę o pomoc, bo już nie wiem co mam zrobić.
Nie mam z kim o tym porozmawiać a lekarz kosztuje, a i nie ma go w pobliżu mojej miejscowości. Bardzo proszę, pomóżcie...

.

Back To Top  

NASZE GABINETY:
Katowice - Krakw - d- Pozna WCS - Szczecin - Warszawa - Warszawa - Wrocaw

14.03.2006 22:32:56
Autor Wiadomość
BC

Temat postu: Proszę się nie bać się lekarza seksuologa ... Odpowiedz z cytatem

Pana problem to zapewne "nerwy". Ale wbrew pozorom, nie tak łatwo jest przełamać lęk przed niepowodzeniem.

Im szybciej skontaktuje się Pan z lekarzem seksuologiem, tym lepiej.

Wszystkie ewentualnie potrzebne Panu leki są dostępne jedynie na receptę.

Zachęcam do wizyty, proszę się niczego nie bać.

Pozdrawiam serdecznie.
B.C.

.

www.seksuologia.org.pl

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość OdwiedĽ stronę autora
      Back To Top  

08.07.2012 07:52:25
Autor Wiadomość
Jerzy Więznowski, lekarz
Site Admin

Temat postu: Medycyna seksualna. Odpowiedz z cytatem

Specjaliści medycyny seksualnej: