|
|
06.11.2006 18:01:34 |
|
Autor |
Wiadomość |
adamboss
|
Temat postu: Kolejny problem z erekcja |
|
|
Witam,
Wczoraj chcialem uprawiac sex z moja dziewczyna (mam 20 lat), wszystko ladnie poszlo, gra wstepna, nie moglem doprowadzic mojego penisa do wzwodu:/
nigdy tak nie mialem... czytalem inne posty, mysle ze moglo to byc spowodowane stresem i nerwami:/
nie chce zaliczyc nastepnym razem takiej wpadki wiec co moge zrobic zeby tak nie bylo. |
|
|
|
|
|
|
06.11.2006 23:32:03 |
|
Autor |
Wiadomość |
MaślanY
|
Temat postu: |
|
|
Wszytko zależy od sytuacji. I jak to wszystko wyglądało. Nie znam tej histori ale wydaje mi sie zapewne że to były nerwy.
Po prostu nie myśleć o tym, tylko normalnie se żyć, a jak przyjdzie co do czego, skupić sie na partnerce. I na spokojnie nie w stresowych sytuacjach.
Jeśli jednak problem będzie sie powtarzał za 3,4 razem już, to tadze udać sie do lekarza seksuologa a on już coś panu zaradzi. _________________ -----------------------------------------
www.bez.stresu.pl |
|
|
|
|
|
18.11.2006 23:51:59 |
|
Autor |
Wiadomość |
asiekpoł.pom.gr.1
|
Temat postu: kolejny problem z erekcją |
|
|
Witaj ADAMBOSS!
Twój problem nie jest wcale rzadki i zdarza się również parom z doświadczeniem i wieku i stażu w związku. Nie piszesz czy to miało być Wasze pierwsze zbliżenie - co miałoby tu z pewnością duże znaczenie. Na moje oko bezpośrednim powodem był po prostu stres. Może warunki Wam nie sprzyjały? Np.rodzice za ściana? Albo nie pomyśleliście o zabezpieczeniu ? Zastanów się w którym momencie pojawił się problem? Jak długo trwała gra wstępna? Proponuję szczerą rozmowę z Twoją dziewczyną i jeżeli mogę coś doradzić skróciłabym grę wstępną do niezbędnego dla niej minimum ewentualnie z użyciem środków nawilżających.
Najlepiej jeśli to ona przejęłaby inicjatywę, abyś nie miał czasu na rozważanie, kiedy stracisz ,,możliwości,,
W razie potrzeby zawsze możesz skorzystac z porady Fachowca np. w Centrum Seksuologii w Poznaniu.
POWODZENIA !!! ASIEK PO£.POM.GR.1
. _________________ asiek |
|
|
|
|
|
19.11.2006 02:45:48 |
|
Autor |
Wiadomość |
borowik
|
Temat postu: Re: Kolejny problem z erekcja |
|
|
Zrobić możesz jedno: przestać się tym zadręczać.
Następnym razem stworzyć odpowiednią atmosferę i skoncentrować się na partnerce, a nie na sobie.
Twój problem leży w psychice. _________________ borowik
----------------------------
www.seksuologia.org.pl |
|
|
|
|