|
|
02.10.2006 16:03:41 |
|
Autor |
Wiadomość |
::Krzychu::
|
Temat postu: Problem z erekcją |
|
|
Mam 22 lata, jestem od niedawna z moją nową dziewczyną, którą trakuje poważnie, postanowilismy rozpocząć współżycie.
Podczas gry wstępnej wszystko było ok do pewnego momentu, w którym mój członek nie był już tak twardy i zwiotczał. Stymulowalismy go długo, aż będzie możliwość kochania się, po czym jak już sie kochalismy to doszedłem w bardzo szybkim czasie, coś ok 5min.
Czym jest spowodowany przedwczesny wytrysk, no i brak erekcj na początku pieszczot?
Z moją byłą partnerką nie mialem takich problemów ani z erekcją ani z przed wczesnym wytryskiem.
Czy ma na to wpływ częsta masturbcja?
Dołuje mnie to, gdyż wiem, że nie tego ode mnie oczekiwała moja nowa partnrka. |
|
|
|
|
|
|
02.10.2006 23:08:52 |
|
Autor |
Wiadomość |
borowik
|
Temat postu: |
|
|
Jak dla mnie po prostu za bardzo chciałeś i spaliłeś się nerwowo.
To się zdarza.
. _________________ borowik
----------------------------
www.seksuologia.org.pl |
|
|
|
|
|
03.10.2006 06:51:53 |
|
Autor |
Wiadomość |
seksuologia.org.pl
Dołączył: 27 Sty 2006 Posty: 440 Skąd: Kraków, Centrum Zdrowia Seksualnego Poznañ
|
Temat postu: Re: problem z Erekcją |
|
|
W relacji erotycznej z punktu widzenia partnerki nie tylko erekcja i w odpowiednim momencie wytrysk liczy się.
Są również inne tutaj "kwestie" istotne, ot chociażby przyjemność z dotyku, pieszczoty, intymność.
Proponuje w wolnej chwili poczytać wypowiedzi naszych Internautow, na ten temat.
Wierze, ze ta wiedza pomoże Ci zobaczyć Twój problem w szerszym kontekście, co zapowiada rozwiązanie.
¯yczę przyjemnej lektury i serdecznie pozdrawiam
. _________________ ahk
A.Henzel-Korzeniowska
Poznañ - Kraków
www.seksuologia.org.pl |
|
|
|
|
|
10.10.2006 22:52:28 |
|
Autor |
Wiadomość |
ABZ.
|
Temat postu: odp |
|
|
Witam.
Jak na razie piszesz o jednej nieudanej sytuacji...nie można więc jeszcze mówić o problemie...
To zdarzenie jednostkowe... czesto przechodzi, gdy częstotliwośc kontaktów z daną partnerką zwiększa się.
Jednym ze sposobów poradzenia sobie w takiej sytuacji, aby trochę "oszukać" psychikę, jest skrócić grę wstępną, przynajmniej przez kilka zbliżeń, a gdy nabierzesz pewności.....w swojej męskiej roli .... wydłużać ją.
Pozdrawiam
Aga
. _________________ ABZ
www.seksuologia.org.pl
www.poradaseks.pl |
|
|
|
|